EVERY ACCOMPLISHMENT STARTS WITH THE DECISION TO TRY

ervaringen

zij gingen jou voor, en met succes

Frederik, 36 jaar
“Ik werk in de standbouw en dacht altijd dat ik fysiek goed bezig was. Toen kwam corona langs dus even geen standbouw meer. En dus ook geen beweging meer. Iemand gaf mij toen de tip om Nicky eens te contacten. Ik dacht nog . . . nou, zij gaat mij niet verder brengen, maar goed ik geef haar en mijzelf een kans. Nu kan ik geen dag meer zonder te trainen. DUS, bel Nicky!

Andre, 41 jaar
“ Buiten trainen, op het strand en in de duinen, in dit koude kikkerland? Ik ben geen paard. Niks voor mij. Ik geef toe het was wel even wennen, maar nu wil ik nooit meer binnen trainen. Hé kanjer, bedankt hè.

Elly, 48 jaar
“Werken in de zorg gaat je niet in je koude kleren zitten. Hollen, rennen, vliegen. Nergens tijd voor. Toen sprak ik Nicky op een borrel en zij wist mij direct te overtuigen om een proefles te volgen, gewoon lekker in de Hout na m’n werk. Dat werd gelijk een 10 ritten kaart, en nog een, en nog een. Nu kom ik niet meer zo vermoeid uit mijn werk, en drink ook nog steeds een lekker glas wijn.”

Patrick, 28 jaar
“Hé Nicky, die evenwicht trainingen heb ik veel plezier van. Ook vrijdagavond met de jongens aan de bar ;-) Binnenkort doen we een training met z’n allen, so you now!”

Adinda, 26 jaar
“Omdat ik obesitas heb en vastbesloten ben mijn levensstijl te veranderen, train ik sinds anderhalf jaar met Nicky. Nicky weet haar enthousiasme voor sport en trainen goed op mij over te brengen en zorgt ervoor dat ik elke training weer tot het uiterste ga. Ze voelt feilloos aan wanneer ik mijn grens weer een beetje kan verleggen en geen enkele training is hetzelfde. Ik kan haar tijdens de training wel eens wat aandoen, maar ik voel me goed, energiek en trots als ik weer een training heb afgerond. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik weet dat het samen met Nicky gaat lukken. Het is een zwaar proces en het is hard werken, maar als je eenmaal resultaat ziet, wordt het alleen maar leuker.”

Niek, 38 jaar
“Ik heb echt gemerkt dat ik door de intensieve persoonlijke begeleiding van Nicky een veel beter resultaat heb behaald. Daarvoor deed ik maar wat op de sportschool maar nu is het veel effectiever. Thanks.”

Coen, 63 jaar
“Mijn doel was om 4 kg af te vallen voor de huwelijksdag van mijn dochter en omdat ik boven de zestig ben wilde ik mijn conditie verbeteren en me gewoon lekker fit voelen. We zijn nu 2 jaar bezig, die 4 kg waren er zo af en mijn conditie gaat nog steeds vooruit. En zoals Nicky zegt gewoon doorgaan dan blijf je je fit voelen.”

Marjolein, 45 jaar
“Ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen sporten met mijn lichamelijke klachten maar via via kwam ik bij Nicky terecht. Zij legde me uit dat ik juist moet gaan sporten, om mijn spieren te verstevigen bij de zwakke plekken in mijn lichaam. Door haar begeleiding doe ik dingen waarvan ik dacht dat ik het niet meer kon. Ik voel me fitter dan ooit!”

© Nicky Weesjes Personal Trainer I Website: websites2go.nl