EVERY ACCOMPLISHMENT STARTS WITH THE DECISION TO TRY

                     

FEMALE BOXING & BOOTY

STOOT FEMALE BOXING
Boxen is vrouwen op het lijf geschreven. Het is de ideale manier om je conditie te verbeteren en te zorgen voor een strak lichaam. Stoot biedt box-lessen zonder fysiek contact in combinatie met een intensieve circuittraining van een uur. Het geeft je energie, het vermindert stress, het vermindert angst en je wordt fysiek en mentaal sterker. Stoot biedt jou een relaxte omgeving waar je onder enthousiaste en professionele begeleiding van mijn Stoot-partner Elske en ik kunt trainen om het door jouw gewenste resultaat te behalen.

Bij Stoot worden de lessen gegeven door vrouwen voor vrouwen. Wij trainen elke dinsdagavond van 20.00 – 21.00 uur in park Oosterhout. Kom een keer meedoen dat maakt een hoop duidelijk. De proefles is gratis, maar kost je wel wat energie. Hoop je snel te zien.

STOOT BOOTY
Booty is voor vrouwen die mooie, ronde, volle en gespierde billen willen. En wie wil dat nu niet? Wij bieden jou een relaxte omgeving waar je onder enthousiaste en professionele begeleiding van mijn Stoot-partner Elske en ik een workout doet. Tijdens deze workout werk je aan je billen en benen om het door jouw gewenste resultaat te behalen.

Bij Stoot Booty worden de lessen gegeven door vrouwen voor vrouwen. Elke woensdagavond van 20.00 – 21.00 uur in park Oosterhout. Doe gewoon een keer mee. Hoop je snel te zien. De proefles is gratis, maar kost je wel wat energie.

© Nicky Weesjes Personal Trainer I Website: websites2go.nl